opel-grandland
nissan-quashqai
nissan-micra
opel-astra
opel-vivaro
nissan-leaf

FINANSIERING, FÖRSÄKRINGAR OCH LÄHDEMÄKI TURVA TILLÄGGSTJÄNSTER

Finansiering

Vi erbjuder ett bekymmersfritt sätt att finansiera nybilsköpet med avbetalnings finansiering, där din bil fungerar som säkerhet för krediten. Autoliike Lähdemäki sköter om finansieringsansökan för din del. Vid bilfinansieringar är räntan fast för hela avbetalningstiden. Oftast räcker din gamla bil som handpenning, när din bil överförs till oss som bytesbil.

Månadskostnaden är fast så den är lätt att ta i beaktande vid planeringen av din budget. Den längsta finansieringstiden är 72 månader. För finansieringen krävs alltid ett kreditbeslut. Bilen fungerar som säkerhet för lånet och äganderätten överförs till dig när kreditens sista rat är betald. Vi erbjuder även serviceleasing och finansleasingsavtal.

Försäkringar

Bilaffär Lähdemäki gör samarbete med alla försäkringsbolag. Vid bilaffär sköter vi om försäkrings- och registrerings sakerna för dig.

Våra samarbetspartners vid avbetalningsfinansiering är

• Nordea Finans
• Pohjola Bank
• Danske Finans
• Santander Finans

Lähdemäki Turva

Skydd till begagnade bilar! LÄHDEMÄKI TURVA till högst 8 år gamla / 150.000 km körda bytesbilar, som har bra servicehistorik. LÄHDEMÄKI TURVA är i kraft 12 månader / 20.000 km.

nordea-logo
danskebank-logo
santander-logo